Прес-реліз

04.05.2016

Корпорація «Індустріальна спілка Донбасу», яка є мажоритарним акціонером ПАТ «Алчевський металургійний комбінат» повідомляє, що інформація, розповсюджена 3 травня 2016 року різними ЗМІ (з посиланням на інформацію ГУР Міністерства оборони України), про «демонтаж та вивіз» обладання ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», не є точною та достовірною.

ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», основні виробничі активи якого знаходяться за лінією розмежування у зоні проведення антитерористичної операції, здійснює виробничу діяльність, наскільки це зараз можливо, в надзвичайно складних умовах, які склалися у Луганській області. Трудовий колектив підприємства, безумовно,щоденно долає велику кількість різних проблем та нестандартних ситуацій. Водночас, всі основні виробничі активи, необхідні для здійснення виробничої діяльностi, перебувають у робочому стані або у стані, який дозволяє відновити їх роботу після стандартних ремонтних та відновлювальних процедур.

Корпорація «ІСД» заснована в 1995 році. Головний офіс знаходиться у м. Київ, Україна. До Корпорації «ІСД» входять наступні металургійні активи: ПАТ «Алчевський металургійний комбінат» (м. Алчевськ, Украïна); ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Ф.Е. Дзержинського» (м. Дніпродзержинськ, Україна); «ISD–Dunaferr» (м. Дунауйварош, Угорщина);  «ISD–Huta Czestochowa» (м. Ченстохова, Польща).

Офіційне спростування
Заява Корпорації «ІСД»