Офіційне спростування

24.02.2016

Народний депутат Купрій В.Н. на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» безвідповідально розповсюдив інформацію про причетність Корпорації «ІСД»  до фінансування тероризму. Цією заявою народний депутат продемонстрував низький рівень обізнаності в питаннях правового статусу та функціонування металургійних підприємств Корпорації «ІСД».

Підприємства Корпорації «ІСД», які здійснюють діяльність у зоні проведення антитерористичної операції, в тому числі й безпосередньо Корпорація «ІСД», були перереєстровані у містах, які повністю підконтрольні органам державної влади України. Підприємства  «ІСД»  були і продовжують бути одними із найбільших платників податків та зборів до бюджетів України різних рівнів.

Корпорація «ІСД» категорично заперечує абсолютно безпідставні заяви народного депутата Купрія В.Н., які за своєю формою та змістом є звичайною інформаційною провокацією.

Наразі юристи аналізують питання про подання проти народного депутата Купрія В.Н. позову про захист ділової репутації.

Корпорація» ІСД» в черговий раз закликає всіх народних депутатів відповідально та ефективно виконувати свої основні обов’язки – готувати якісні закони, спрямовані на розвиток національної економіки, та не втручатися у діяльність промислових підприємств, які не зважаючи на надскладні економічні умови, продовжують здійснювати виробничу діяльність, інвестувати у розвиток, підтримувати трудові колективи.

Заява корпорації «ІСД»
Прес-реліз